sök

söndag

Ivan!

Det ska bli jätteroligt att hitta färger, möbler och inspiration till inredningen i din nya lägenhet!
Såhär tänker jag när jag tänker på inredning till dig (fråga mig inte varför...);

*En man som är hövlig, korrekt, varm, stark och har stark integritet. Han är vänlig och säker på vad han vill.
*Mossa. Mossans färger, känslan av mossa. Platsen där mossan trivs. Lugnt men fullt av liv...ja...
 som en japansk mossträdgård.
*Rost. fin färg.
*skiftande blå-metall nyanser.

...och såhär kan det se ut om man bildgooglar ovanstående;

 Carlos Gardel med vän:
 trä från tumblr:

 nedanstående från urbangreens.tumblr.com
 fantastisk utställningsträdgård formgiven av; Jack Merlo
 massa fiskar i ett virvlande stim (som skiftar i metalliska och blå nyanser)

Nu ska jag försöka vara ganska realistisk avseende vilka möbler o grejer jag tar med i mitt plock till dig och kika på vad dem större kedjorna har att erbjuda. Och inte sväva ut till 5siffriga belopp och svår-uttalade efternamn.

Sen tänker jag att på dina 36m2 kanske man vill samla intrycken genom att satsa på få pjäser som sväljer mkt. Tänker på alla papper, viss media (dator, tv, skrivare osv) som alla vill få plats någonstans.
Ett bord är alltid trevligt att ha när man har middag för fler än 2. En annan aktivitet som också får plats på bordet; företaget! Med allt vad det innebär av papper, pärmar osv. (HEJ BOKFÖRING.) När bordet inte används kanske du vill använda den ytan till något annat: Hej Klaffbord + fällbara stolar som kan stå i ditt förvaringsutrymme/gigantiska garderob.

Vidare tänker jag att du får en modulsoffa. Den kanske består av 4 armstödslösa enkla fåtöljer som går att sätta ihop i lite olika konstellationer. Med hjälp utav dem förändrar du rummet efter vilken aktivitet du vill ägna dig åt för stunden. grymt!

Sen vet jag att du är i det närmaste besatt av NUD lamporna. Så dina nudlampor får sällskap. taklampor behöver ju faktiskt inte hänga mitt i rummet tänker jag. Dem kan hänga ganska lågt BREDVID soffan, i ett hörn. Eller ganska långt ner över ett side-board nära en vägg osv. Gud så galet, var får jag allt ifrån...! Plus att det kan vara trevligt att ha fler lampor än bara en ensam stackare. några taklampor lite här o där i olika grupper över olika ytor i rummet kompletteras av någon golvlampa och kanske några bordslampor.

Jag tänker att du får en ganska dov färgskala. gråblå-gröngrå-brun. med lite svart, lite vitt och lite trä.
bra va!?

återkommer om någon dag med ett moodboard!
Allt gott!

Inga kommentarer: